Vad gör du med dina foton och bilder?

What do you do with your photos and imagesPå frågan vad alla gör med sina foton och bilder som de tar med alla de olika modeller av kameror som idag finns, och varför de tar dem, finns det olika anledningar. Varför människor tar bilder har det redan gåtts in på tidigare och det beror helt enkelt på den egna viljan att ta dem alternativt att de jobbar som fotografer. Att sedan gå in på vad alla gör med sina bilder är kanske ett hopplöst fall då det kommer att skilja så pass mycket att det inte går att reda ut. Det är helt upp till dig vad du gör med dina foton, bara det inte är foton som på något sätt kan skada de personer som visas på dem eller någon som har anknytning till dem.

I vilket fall som helst finns det massor av olika saker att göra med sina foton och några av dessa är vanligare än andra. Det mest vanliga som människor gör med sina bilder är förmodligen att spara dem för att kunna minnas saker som hänt och hur det var vid olika tillfällen i livet. De sparar dem då antingen i digital form i sina datorer och telefoner, eller så kommer en del fortfarande att framkalla dem och placera sina bilder i fysiska fotoalbum.

Tätt följt efter detta kommer den nya trenden som tillkommit med dagens möjligheter gällande Internet och sociala nätverk. Här är det Facebook som är den som är mest framträdande av dessa. Här finns det massor av människor som laddar upp sina bilder på nätet för att dela med sig till andra, där de redogör för det som händer i det dagliga livet. Det finns också många som är innovativa och skapar collage eller kanske till och med gratulationskort med hjälp av sina foton som motiv. Det finns massor av andra saker att göra med de bilder du tar, men de som nämnts här är antagligen de vanligaste.

ADD YOUR COMMENT